Contact

Postadres

Postbus 93144
2509 AC Den Haag

Bezoekadres

Centre Court gebouw
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag
52.0815255 N , 4.333638999999948 E

Telefoon: 088 042 4500
e-mail: info@spaceoffice.nl
internet: www.spaceoffice.nl

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Neem vanaf het Centraal Station tram 2 (richting Leidschendam Leidsenhage) of tram 6 (richting Leidschendam Noord). Stap bij de eerste halte (Ternoot) uit en neem de roltrap naar beneden. Tegenover u ziet u het oranjekleurige gebouw CentreCourt waarin Netherlands Space Office gevestigd is. De ingang Prinses Beatrixlaan 2 zit rechts om de hoek.

Auto
Vanuit richting Utrecht (A12) / Rotterdam (A13) en Amsterdam (A4):
Volg richting Voorburg / Den Haag (verkeersknooppunt 'Prins Clausplein'). Neem afrit 2 Den Haag Centrum. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf bij de verkeerslichten. U bevindt zich dan al op de Juliana van Stolberglaan. Na de volgende verkeerslichten ziet u na 50 meter aan de Juliana van Stolberglaan 3, waar zich de ingang van de parkeergarage bevindt. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage wanneer dat met u is afgesproken.

Komt u met een elektrische auto, dan kunt u gebruik maken van een oplaadpunt in de buurt van het kantoor van Netherlands Space Office: www.oplaadpunten.nl of www.laad.nl.

OV-fiets
Vanaf Den Haag Centraal Station:
In de bewaakte fietsenstalling op het station Centaal kunt u een OV-fiets huren. Steek het plein over en sla rechtaf de Bezuidenhoutseweg in. Na 300 meter ziet u de straat Emmapark. Fiets deze straat in, die overgaat in de Adelheidstraat. Als u onder een trambaan bent doorgefietst, ziet u aan uw linkerhand het oranjekleurige gebouw CentreCourt waarin Netherlands Space Office gevestigd is.

Vanaf Station Den Haag Laan van NOI:
Ga bij de stationsuitgang links, aan de kant van het Haagse centrum. Na 50 meter vindt u de OV-fietsen in automatische OV-fietskluizen. U fietst de Laan van Nieuw Oost Indie af. U gaat na 200 meter links de Juliana van Stolberglaan in (de tram buigt hier ook af). Na 150 meter ziet u aan uw linkerhand het oranjekleurige gebouw CentreCourt waarin Netherlands Space Office gevestigd is.