ESTEC Open Dag 2023

Wat doet Nederland op het gebied van ruimtevaart? Ontdek het in de NL Space Tent op de ESTEC open dag zondag 8 oktober!

Het technische centrum van de Europese Ruimtevaart Organisatie ESA in Noordwijk is op zondag 8 oktober geopend van 10:00 tot 17:00 uur en biedt bezoekers de kans om astronauten, ruimtewetenschappers en ingenieurs te ontmoeten en alles te weten te komen over het werk dat wordt uitgevoerd in Europa's grootste vestiging voor ruimteonderzoek.

Kom naar de NL Space Tent op de ESTEC open dag op zondag 8 oktober om inspiratie op te doen en plezier te hebben. Alle leeftijden zijn welkom!

In de grote NL Space tent presenteren Nederlandse ruimtevaartbedrijven en -instituten hun baanbrekende werk. Wat ontwikkelt Nederland allemaal voor de ruimtevaart? En hoe maken we daar in het dagelijks leven gebruik van? Kun je zelf later ook in de ruimtevaart werken?

Nederlandse ruimtevaart specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. En er is nog meer! In de NL Space filmhoek beleef je interessante presentaties & films. En wilde je altijd al een astronaut ontmoeten? Nu is je kans om kennis te maken met de Nederlandse astronaut André Kuipers in de NL Space Tent.

De registratie is nog niet geopend voor de jaarlijkse ESA Open Dag bij ESTEC. Hou de ESA website in de gaten voor de registratielink.