TekstgrootteGroter Kleiner
Contact Sitemap Switch to English Abonneren Multimedia
Netherlands Space Office

Voorbeelddata

Radarsat-2
Een demonstratieset met sample data van negen verschillende Radarsat-2 beam modes is beschikbaar via Radarsat2/SampleDataset
LET OP: deze demonstratieset bevat niet de exacte Radarsat-2 beam modes die via het satellietdataportaal worden ontsloten.

UK-DMC-2 / Deimos-1 data

Deze data sample bevat een satellietbeeld van de DMC-satelliet UK-DMC-2 van Nederland genomen op 8 september 2012. UK-DMC-2 data heeft een resolutie van 22 meter in de multispectrale banden groen, rood en nabij-infrarood. Data van Deimos-1 is identiek aan data van de UK-DMC-2 satelliet.

Bestandgrootte: 638 MB

Downloaden
Formosat-2 Multispectraal

Deze data sample bevat een satellietbeeld van de Formosat-2 satelliet van het Havengebied Rotterdam en het Westland genomen op 22 mei 2012. Formosat-2 Multispectrale data heeft een resolutie van 8 meter in de multispectrale banden blauw, groen, rood en nabij-infrarood.

Bestandgrootte: 34 MB

Downloaden
Formosat-2 Panchromatisch

Deze data sample bevat een satellietbeeld van de Formosat-2 satelliet van het Havengebied Rotterdam en het Westland genomen op 22 mei 2012. Formosat-2 Panchromatische data heeft een resolutie van 2 meter in de panchromatische band (blauw - nabij-infrarood).

Bestandgrootte: 137 MB

Downloaden