e-shape solutions workshop: Earth Observation for biodiversity and water management

Eurisy, e-shape en het Netherlands Space Office (NSO) nodigen u graag uit om op dinsdag 14 februari en woensdag 15 februari de e-shape solutions workshop ‘ Earth Observation for biodiversity and water management’ bij het NSO in Den Haag bij te wonen.

De workshop is een e-shape gelabeld evenement en zal enkele van de pilots van het project met betrekking tot biodiversiteit en waterbeheer presenteren.

De eerste dag van de workshop zal het toneel vormen door het publiek kennis te laten maken met het Europese en nationale beleid met betrekking tot bescherming en herstel van de biodiversiteit en waterbeheer. Deskundigen van Europese en nationale instellingen zullen relevante financieringsmogelijkheden presenteren.

De tweede dag zal volledig gewijd zijn aan de presentatie van e-shape pilotprojecten, gekoppeld aan presentaties van lokale actoren.

De Q&A-sessies zullen sprekers en publiek betrekken bij een discussie over de bruikbaarheid van de gepresenteerde pilotsdiensten en hun relevantie voor de behoeften van overheidsdiensten en particuliere bedrijven in Nederland.

Op de website van Eurisy vindt u meer details over de workshop.

Voor wie?
Dit event is geschikt voor beleidsmedewerkers van overheden, gebruikers en onderzoekers.

Locatie
Netherlands Space Office (NSO)
Centre Court gebouw
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Aanmelden
Meld u direct aan door dit formulier in te vullen.

We zien u graag 14 februari in Den Haag!